Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

OH8AAU LAAKSOJEN RADIOAMATÖÖRIT RY

 

Laaksojen Radioamatöörit ry., OH8AAU on perustettu vuonna 1988. Kerhomme toimii pääasiasiassa Kala-, Pyhä- ja Lestijokilaaksojen alueella.

Toimintamme tarkoituksena on edistää radioamatööriharrastetta alueellamme järjestämällä kerhoiltoja, leirejä, QSL-korttien välitystä, radiolaitteiden ja antennien rakentelua, esittelytilaisuuksia, ym. toimintaa. 

Kerhotilamme sijaitsevat Ylivieskan Huhmarkallion ulkoilualueella. Kerhoiltaa vietämme joka kuukauden kolmas tiistai klo 18.30 alkaen

Kerhomme on kunnostautunut mm. VHF-ja UHF testeissä saavuttamalla useita palkintosijoja. Kerhossa on myös useita hyviä contestereita, jotka ovat niittäneet hyviä sijoituksia, niin kotimaan kuin kansallisellakin tasolla.

Saimme 2013 käyttöömme uuden kisavarusteisen aseman Ylivieskan Huhmarkalliolle.Paikka on erinomainen korkean sijaintinsa vuoksi(135m asl). Kerho muutti voitelumajan tiloista mastokoppiin kesällä 2017. Mastokoppi sijaitsee voitelumajasta Nivalaan päin noin 300 metrin päässä.

      Kerhossamme on myös aktiivisia dx-workkijoita, muutama heistä on workkinut yli 300 maata, useammalla modella ja bandilla. Joukossa on myös kokeneita rakentelijoita, joilta löytyy hyviä ohjeita omiin projekteihisi/ongelmiin. 

 

Kolmen vuoden aikana mukaan toimintaamme on tullut myös nuorempia jäseniä.

   

Kerhoaseman lisäksi ylläpidämme toistinasemia OH8RAU (2m) ja OH8RUU (70cm) sekä APRS-Digipeateriä OH8RDU. 

 

FACEBOOK SIVUT

https://www.facebook.com/groups/245258658968249/

 

Mikäli toimintamme kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ! 

oh8aau@sral.fi

 

fdfefds, ta rohkeasti yh

 

teyttä, kerromme mielellämme lisää !

©2019 OH8AAU - suntuubi.com